0.7 C
New York
27 Janar 2021
Business

“Shqipnews.net ju sjellë dhe adresën e vendndodhjes së “ORBA Servis”…

Sa për Gomisteri Orba  ne të Shqipnews.net ju orijentojmë që nëse doni një udhëtim të sigurtë dhe komod mendojm se duhet që të kaloni në Gomisteri ORBA me pa tjeter, sepse vetem aty do gjeni  shërbejmë me përkushtim dhe seriozitet e Cilësi…!

Pra , “Shqipnews.net”, ju sjellë dhe adresen e vendndodhjes se ORBA  Servis”.. -kliko tani mbi likun si me poshte”⤵⤵⤵⤵⤵për ta bërë më të leht https://g.co/kgs/52kjdQ

Me eksperiencë prej disa vitesh, duke pasur konsumatorët, përdoruesit e automjeteve dhe shqetësimet e tyre në qendër të vëmendjes, ne jemi në gjendje për të ofruar në çdo kohë, markat dhe çmimet më të mira në treg, me shërbimin më të mirë të mundshem që mund të gjeni në Kompleksit Orba do te gjeni edhe Ambjent me Bilardo ku mund te kaloni momente argetuese me miqte tuaj.Ofrohet:
1- Bar Kafe
2- Bilardo
3- Free Parking
4– Free Wireless
5- Lavazh & Makina me qera..!

Ju Mirepresim! 

Për në instagram =>  kliko linkun si me posht https://www.instagram.com/servisorba

 Shqip – https://www.instagram.com/

Facebook =>  Bar Servis Gomisteri ORBA 

Kontaktini në numerin ==> tel: ( +355 69 688 8891 )

Orba:

Tek Gomisteri Orba do të gjeni cilësi dhe çmime të arsyeshme. 
Bar Orba Servis ju Mirpret!   
Mund ta gjeni tashme dhe në Istagram  

https://www.instagram.com/servisorba

Me pune dhe perkushtim, dhe korrektësi sot quhet “Kompleksi ORBA”

A Cara

Related posts

Financial Gravity Hosts AI Design Challenge For Tax Planning Software

Redaksia

Nga Amerika për ta bërë me shtëpi familjen e Omer Behrami.

Redaksia 2

Global Funds Expanding Into Massive Chinese Investment Market

Redaksia

Leave a Comment

3 × three =