18.3 C
New York
22 Shtator 2020
Kulture Virtual Reality

Një fillim i mbarë, në vendin e rrëmujshëm!

Nga: Hamdi Skeja

Një fillim i mbarë, në vendin e rrëmujshëm!

Bota ime, Aldo!
Sot ne nisem rrugëtimin e ri, fillim i ri, horizonte të reja, në Shqipërinë e rrëmujshme!
Mbase nuk mundem ta shpupuris shumë qartë sepse jo çdo gjë është siç duhet, siç duhej. (Jo nga ana shëndetësore) por, nga shumë mungesa të pafundme të Arsimit. Gjithsesi, ne ja arritëm bir.🙏
Pavarësisht “luftës” nuk dua ti them më. E rëndësishme është se: me ty fitohet çdo luftë, çdo pengesë, çdo betejë. Sepse ti nuk e di akoma, por këtu gjerat nuk dhurohen, ajo që meriton çdo fëmijë, çdo individ. Këtu luftohet kokë më kokë, dhembë me dhembë, këmba-këmbes. Ashtu kam bërë gjithmonë, ashtu do bëj, ashtu do bëjmë! Bashkë kemi fituar shumë beteja dhe do ti fitojmë të gjitha. Do ti fitojmë, sepse ky vend mundohet të na i mohoj. Por, derisa unë të jem gjallë, mos dysho, mos u frikëso, vetëm më beso. Besomë ashtu siç më ke bërë çdoherë! E për këtë të dua shumë sepse më ke besuar me intuitën tënde.

Rrugë të mbarë Bota e babit, derisa unë të arrijë finalizimin e largimit tënd dhe të vëllait nga ky vend. Ju meritoni një jetë plotë paqe, plotë Demokraci, plotë të drejtat që vetem një vend Demokratik mund t’ua ofroj! Por jo Shqipëria jonë!

Të dua Bota ime, Aldo!

Hamdi Skeja

Nga – Hamdi Skeja

Related posts

Gadgets | Would You Strap On A VR Headset For Hours?

Redaksia

Barely Into Beta, Sansar Is Already Making Social VR Look Good

Redaksia

This Week in VR Sport: VR Sport Gets Its Own Dedicated Summit

Redaksia

Leave a Comment

three + eighteen =