15.3 C
New York
22 Shtator 2020
Lajme

Murataj: Drejtori i ZVAP Kamëz. Të nderuar drejtues, mësues ,prindër edhe nxënës!

Zyra Vendore Arsimore Kamëz

Të nderuar drejtues, mësues ,prindër edhe nxënës!
Një vit i ri shkollor na pret. Si çdo fillim, ai do të jetë plot me pritshmëri, por edhe me shqetësime të kuptueshme, sepse ky do të jetë një vit shkollor me ndryshime që do të çoj në rregulla të reja dhe të pashmangshme.
Urgjenca shëndetësore që na goditi kaq shumë ka vënë në lojë ekuilibrin në shumë fusha të jetës, madje edhe shkolla nuk e kaloi këtë ‘të keqe’ e padëmtuar.


Me kthimin në klasë, pasi eksperimentuam domosdoshmërisht mësimin në distancë, ne do të përpiqemi të kthehemi gradualisht në normalitet, madje duke rikuperuar atë kontakt njerëzor që aq shumë e humbëm gjatë periudhës së izolimit.
Dëshira ime për një fillim të mbarë bashkohet me një ftesë për të gjithë ju, për të respektuar çdo rregull që do të na lejoj të mbajmë larg virusin sepse muajt e ardhshëm do të jenë thelbësore për të gjithë ne.
Një falënderim i madh dhe i ngrohtë për të gjithë ju dhe një urim i veçante për vogëlushët qe ulen për herë të parë ne bankat e shkollës.
Suksese!
Me respekt!
Drejtori i ZVAP Kamëz
Gentjan M U R A T A J

Per Shqipnews.net – Nga A Cara /

Related posts

Politika e të rinjëve
Apo të rinj në Politikë?

Redaksia 2

Arroganca qeveritare me varëse 10 mijë euro, BMW luksoze e çantë “Louis Vuitton”

Redaksia 2

Pasojat e shëndetit mendor në kohë pandemie: Ankthi faktori kryesor!

Redaksia 2

Leave a Comment

three × 3 =