Nga Ken Jebsen

Ken Jebsen është një gazetar i pavarur që jeton dhe punon në Gjermani. Ndër të tjera, ai botoi në “YouTube” me date 04.05.2020 një video që po bën bujë shumë të madhe në Gjermani, si dhe po trazon akoma më shumë protestën që momentalisht po bëhet në qytetin e Stuttgart, së shpejti planifikohen protesta në të gjithë vendin kunder Angela Merkel, qeverisë së saj, gjithashtu dhe opozites, që sipas tij janë bërë të gjitha pre e tyre dhe e planit të Gates.

Video zgjat rreth 30 minuta, por ShqipNews.net ka përkthyer vetem një pjesë të rendësishme.

“Sot, më 4 maj 2020, do të ketë një të ashtuquajtur konferencë donatorësh. Qeveria e Merkel, do të japë një “kontribut të konsiderueshëm”. Konkretisht: Merkel do ju kërkojë qytetarëve të mbyllin një kontratë fondesh prej tetë miliardë eurosh. Paratë do të përdoren për të zhvilluar dhe prodhuar një vaksinë për virusin COVID-19 që më pas do të humbasë nga shtatë miliardë njerëz. Pavarësisht nëse ju pëlqen apo jo. Merkel po zbaton kështu planin e OBSH/WHO (Organizata Botërore e Shendetësise) i cili në realitet nuk kontrollohet nga vendet e botës, por nga Bill & Melinda Gates. Çifti Gates financon në mënyrë të konsiderueshme OBSH-në dhe përcakton cilat masa shëndetësore zbatohen në të gjithë botën. Aleanca e vaksinimit GAVI është 75% e financuar nga ai. RKI (Autoritet gjerman për sëmundjet infektive) merr para nga Gates, si dhe Drosten nga Charité (Universiteti Mjekesise ne Berlin). Universiteti Hopkins, gazetat e njohuara si SPIEGEL dhe Die ZEIT. Gjithashtu dhe shumica e kompanive që studiojnë vaksinat Covid-19 janë “mbështetur” nga Gates. Bllokimi i republikës nuk do të ndodhte kurrë pa “konsulentët” të financuar nga Gates në sfond dhe do të përfundojë vetëm kur Gates do të heqë dorë. Demokracia? Jo! Në procedurën urgjente, Merkel duhet të bëjë të detyrueshëm një kartë imuniteti, ndërsa në të njëjtën kohë testet që më parë ishin të nevojshme për të aprovuar ilaçet për Republiken Gjermane duhet të shkurtohen në mënyrë drastike. Bëhet fjalë për një vaksinim përmes derës së pasme. Kushdo që nuk do të vaksinohet kundër sëmundjeve në të ardhmen, të cilat OBSH, d.m.th cifti i lumtur Gates, përcakton do të humbasë pjesët thelbësore të të drejtave të tyre themelore. E gjithë kjo është e mundur vetëm sepse Merkel ka mbledhur pjesë të mëdha të ligjit bazë. Për shembull, Neni 8 GG (Ligji Kushtetues). Kushdo që ngrihet kundër masave Merkel në një demonstrim ka probleme me policinë sepse ato shkelin Ligjin për Mbrojtjen e Infeksioneve. Kushdo që shfaq Ligjin Themelor në një miting të tillë do të arrestohet pasi akuzohet për përhapjen e një mesazhi politik të paautorizuar. Ligji Themelor një mesazh politik i paligjshëm? Ata që nuk zgjohen tani zgjohen në diktaturë. Ne kemi nevojë për një bord hetimi korona, dhe mund ta marrim atë vetëm përmes presionit maksimal të rrugës. Eshtë si në ’89, le ta pastrojmë këtë detyrë të korruptuar dhe le ta bëjmë atë një proces kushtetues. Ne jemi sovrani. Ligji Themelor është baza jonë. Le ta mbrojmë këtë bazë kundër atyre që do të hedhin Ligjin Themelor mbi grumbullin e mbeturinave të historisë. Për shkak të “shëndetit”? Nuk ka asnjë kërcënim më të madh shëndetësor sesa një diktaturë. Diktatura nënkupton kundër qytetareve nga shteti. Historia gjermane duhet të jetë një kujtese për ne. Na detyron të rezistojmë.” – perktheu ShqipNews.net

Më poshtë video në gjuhen Gjermane:

loading...

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

18 + 13 =