18.3 C
New York
22 Shtator 2020
Lajme

Drejtori i ZVAP Kamëz, Z. Gentjan Murataj ishte në mjediset e shkollës “100 Vjetori”

Sytë dhe mendjen e kemi të drejtuar nga ju nxënës të dashur, për t’ju siguruar kushte sa më normale për zhvillimin e mësimit dhe mbështetje sociale për një jetë të qetë e të bukur.
Sot, Drejtori i ZVAP Kamëz,
Z. Gentjan Murataj ishte në mjediset e shkollës “100 Vjetori” për të mbështetur pikërsht disa nxënës në nevojë, ku përveç mbështetjes morale u dhuroi dhe çantat e shkollës dhe maskat për t’u mbrojtur nga COVID19. Faleminderit shumë drejtor Geri që je kaq pranë, për të zgjidhur probleme të ndryshme!

Per shqipnews.net / Nga – /Shtyp New/

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2522016494756136&id=100008434292604

Related posts

Ankaraja, Marinës Turke: “Hapni zjarr kundër anijeve greke kur ta gjykoni – Mos na pyesni!”

Redaksia 2

Mat. 700 nxënës u ulën në bankat e shkollës këtë të hënë

Redaksia 2

Shperndajeni ju lutem kete rast urgjent për t’i shpëtuar jetën këtij bebi 2-muajsh që ka lindur me 2 vrima në zemër..

Redaksia 2

Leave a Comment

10 + 7 =