15.3 C
New York
22 Shtator 2020
Jeta Kulture

Adriatik Lapaj: Turist që u bashkua

Adriatik Lapaj
/ A Cara /

Sot me një pjesë të ekipit të Nismës së Luleve dhe Spiranca Diving Center vazhduam me pastrimin e detit.

Pastruam 50 goma dhe rreth 5000 kanaçe, shishe, bidona.

Në total 900 goma më pak ka sot tabani i detit në Gjirin e Sarandës dhe Ksamil.

Falenderoj shumë Turin e Panoramës,

 Ergys LLanaj

Saimir Kushova

Saimir S. BosetaCimi BeqajKsanti GjoniSokol KociajAdmir KushovaKlejdi Myrtaj, Gerta Brozi, Sokol Ballaci Hila, Marion nga Tirana (turist që u bashkua)!

Related posts

Si e ktheu mamanë nga ortodokse në myslimane? Këngëtarja shqiptare tregon si veproi: I thashë, thuaj shehadetin

Redaksia 2

Pak ëngjëll, Pak djall! – Nga Esmeralda Hakaj-

Redaksia 2

Mjaft na dhatë këshilla mëmësie ju që sapo jeni bërë nëna

Redaksia 2

Leave a Comment

5 × 4 =