Bill Gates në intervistën më të fundit thotë se bota do të ekspozohet ndaj një vale të dytë shumë të rrezikshme të Koronavirusit e cila na vendos përballë një vështirësie të madhe. Na duhen 20 miliardë dollarë që të gjejmë vaksinën dhe jemi duke i mbledhur këto para nga arabët e Gjirit, evropianët dhe nga fondacioni im. Vaksinën do ia shpërndajmë të gjithë njerëzimit se janë gjynah të shkretët, dhe nuk ka lezet që ta marrin vaksinën vetëm ata që kanë para por duhet ta marrin edhe ata që nuk kanë para. Duhet të mbyllet sërish e gjithë bota që ky virus të mos përhapet më shumë se kaq, por kjo do të na kushtojë shumë dhe do të na shkatërrojë ekonomitë, dhe që të shpëtojmë ekonomitë duhet të nxjerrim shumë shpejt vaksinën, kështu që deri në mesin e vitit tjetër ne duhet ta kemi nxjerrë patjetër vaksinën.

A keni parë ndonjëherë një personazh me te djallezuar se ky?

Gates shpjegon mrekullisht kurthin. Do ju shkatërrojmë ekonomitë, si parakusht për t’jua bërë të pranueshme vaksinën dhe kur të dalë vaksina të dilni vullnetarë për ta bërë atë sepse kjo do të ndihmojë që të përshpejtohet hapja dhe kështu shpëtojmë ekonominë.
Ky është sponsori NR 1 i OBSH-së pas vendimit amerikan për të ndërprerë fondet.

E qartë loja apo duhet shpjegim akoma?

loading...

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

seven − three =