23.4 C
New York
26 Shtator 2020

Month : Maj 2020

Bota Lajme

Shumica e protestuesve në të dy demonstratat nuk respekton vlerësimet e OBSH-së për distancimin social dhe mundësinë pa maska ​​mbrojtëse në fytyrë.

Redaksia 2
ShqipNews.net Vdekja në mënyrë brutale e 46- vjeçarit, George Floyt në Minesota për SH.B.A., i cili ndërhyhet më pas nga një oficer policie i vendosi...